FörortenFittjaköket

Röster från Fittja

Rumeysa Alici om #KONST och #ART

Rumeysa Alici är 18 år och bor i norra Botkyrka. Hon läser sista året på samsam med internationell profil vid Tullinge Gymnasium. Rumeysa var en av de 5 deltagarna i Jr Residence 2014 som utförde workshopen ART initierad av Jeff Koons. Nedan reflekterar hon över uppdraget och mötet med konstnären.

Jag gillar att konst är abstarkt och lämnar utrymme för alla sorts tolkningar. Allt är inte serverat på ett silverfat helt enkelt.
Tillit är ordet som tilltalade mig mest för enligt mig så innehar ART det. Men inte så konkret , det är liksom mer abstrakt och är inte det första ordet man tänker på när man tänker på ART. Det är ordet som kommer upp när man tänker steget längre.
Jeff Koons var ingen diva, som jag hade förväntat mig. Däremot hade en sån dära aura kring sig som fick en att lyssna på honom. Det var nervöst i början men sen så släppte nervositeten när man blev riktigt bekväm med omgivningen och då började man ta selfies haha 😀

Jr residence och Jeff Koons

Rumeysa Alici

Annonser
Detta inlägg publicerades den 27 november, 2014 kl. 02:17 och är kategoriserat under Röster från Fittja. Bookmark the permalink. Följ alla nya kommentarer här med RSS-flödet för detta inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: